Mit lépnél, ha közlekedési helyzetben igazságtalanul bánna veled egy hivatalos szerv?

February 6th, 2019

Mit lépnél, ha közlekedési helyzetben igazságtalanul bánna veled egy hivatalos szerv?

 

 

Ha ez a műsor korábban létezik, több, mint százezer forintot spórolok vele. Ha meghallgatod, segít abban, hogy ez az összeg a te zsebedből ne vándorolhasson ki. Vendégem, Hámori László a Gépjármű Károsultak Országos Szövetségének elnöke, átfogó jogi tudásával és rengeteg szakmai tapasztalatával segít minket közelebb jutni a válaszokhoz, ha közlekedési helyzetben igazságtalanul bánna veled egy hivatalos szerv.

 

Hajtottál már vészesen mély kátyúba? Ért már hibádon kívüli kár a forgalomban? Érezted már, hogy mindenki és minden körülmény ellened van? Életem egyik legmegrázóbb élményéből indulunk ki, elöljáróban csak annyit, hogy alaposan ráfizettem arra, hogy önhibámon kívül, a hibás M1-esen nyolcvannal egy kimart kátyúba hajtottam. Sokkolt az akkor szolgálatban lévő rendőrök hozzáállása és ebből kiindulva szakértőnkkel átbeszéljük, mi a teendő hasonló szituációkban.

 

Ebben a műsorban válaszokat keresünk! Igen, együtt! Ez a podcast a közös gondolkodásról szól. Kövess minket Facebookon és iratkozz fel felületeinkre, hogy hétről-hétre velünk tarthass a legfrissebb adásokban és kialakíthasd a saját válaszaidat!

 
Share | Download(Loading)